Hvordan bli trenerCoach-Tools
Du kan bestille trenerlisens direkte fra dagboken ved å trykke på Trenerverktøy knappen oppe på sidene.

Pris:
Prisen for trenerlisens er nå 500,- + moms pr. år. Ved bestilling aktiveres du umiddelbart som trener, og samtidig får du tilsendt en elektronisk faktura med 2 ukers betalingsfrist. Dersom du ikke har denne innen fem min bør du kikke i spamfilteret ditt.

Koble deg sammen med trener/utøver

wpid28-media_1289395569920.png
Gå til kontakter-siden for å starte sammenkobling med utøver.
 1. skriv inn fornavnet eller etternavn i tekstfeltet. Du vil da få opp en liste over de personene som oppfyller søkekriteriet.
 2. Trykk på ikonet ved siden av utøveren for å sende en forespørsel til vedkommende utøver.
 3. Forespørselen vil dukke opp i forespørsel-boksen til denne utøveren. På samme måte kan utøverne søke opp deg som trener og sende forespørsel om du vil bli treneren deres.
 4. Du finner en liste over de personene du er trener for i boksen «Mine utøvere». For å avsluttet koblingen som trener trykker du på det røde krysset ved siden av navnet.
 5. For brukere som har knytning til en eller flere trenere, så vil disse dukke opp i Mine trenere-boksen. Du kan bryte kontakten med disse ved å trykke på det røde krysset ved siden av navnet.

Forespørsler

wpid29-media_1289396238473.png

Når du har mottatt en forespørsel

 1. Kontaktikonet øverst på skjermen vil lyse gult.
 2. Forespørselen vil være listet opp i forespørsler-boksen.
 3. Du kan velge å godta forespørslen ved å trykke på grønn hake, bruker vil da enten bli synlig i «Mine utøvere-» eller «Mine trenere»-boksen. Du kan fritt velge å avslå forespørselen.

Se på utøvernes dagbøker

wpid27-media_1289395063268.png

Som trener vil du ha mulighet til å velge hvilken av utøverne dine sin dagbok du vil se på. Dette gjør du i dagboksbildet. Velg en utøver i nedtrekkliste (se bilde) for å åpne denne utøverens dagbok. Som trener har du samme funksjonalitet i denne utøverens dagbok som utøveren har selv. Du kan registrere plan, utfør trening og kommentarer. Den mest hensiktsmessige bruken er at utøver registrerer treningen og egne kommentarer, mens trener registrerer ukekommentarer, og evt. skriver i planfeltet hva utøver skal trene.

Ukekommentar/øktplaner

media_1289473462988.png

Som trener kan du legge ukentlige kommentarer til dine utøveres trening:

 1. Din utøver vil, om han/hun har er registrert med mailadresse, få en mail når denne kommentaren lagres.
 2. Du kan også legge inn tekst i planfeltet for hver økt, for å fortelle utøver hvordan økten skal utføres.

Statistikk

wpid30-media_1289467790870.png

På samme måte som for din egen trening har du mulighet til å se på statistikken til dine utøvere. Som i dagboken skjer dette i det samme vinduet. Velg utøver i nedtrekkslisten (se bilde) og deretter hvilken rapport du vil se på. Dersom du har utøvere i flere idretter, vil du oppleve at rapportutvalget varierer noe fra idrett til idrett, det vil også være forskjellige felter i de samme rapportene for de ulike idrettene.

 

Kommentarer

 1. Lars Hasle

  Hei.
  Jeg er trener for en skigruppe og har trenerlisens. Nå jeg skal analysere
  dagboka til en utøver, vises ikke kurven(e) pulsen, tid og fart.
  Særlig pulsen er interessant ved intervalltrening. Ønsker å se pulsen og tid på det enkelte drag.

 2. Morten Westergård

  Hei. Er det mulig å oppdatere aktivitetsplanen i trener-verktøyet til å ha en markering av dager slik at det blir lettere å se de ulike ukene? Det er litt uoversiktelig med bare nummerering av dagene 1-31 synes jeg.

 3. Erik Guldhav

  Flott verktøy. Når det gjelder funksjonalitet for GARMIN klokker, så har disse en frekvens som gjør at de ikke registrerer puls i vann – slik enkelte av Polar sine klokker gjør. Selv om Garmin 910XT har svømmefunksjonalitet som registrerer meter, fart mm. så kan det være bra å få et forhold til intensitet i vannet ved å registrere puls på enkelte økter – ved at svømmer bruker drakt og belte. Dette er mulig med enkelte Polar klokker (de tidlige). Det kunne derfor vært bra å ha en nedlastingsfunksjon også fra Polar, i tillegg til GARMIN. Er det planer for dette?

 4. Daniel

  Hei! Bestilte trenerlisens hos dere i mai, men fakturaen ble ikke betalt av klubben og utgikk. Nå har jeg fått tilsendt fakturaen på nytt og betalt selv. Når blir jeg aktivert som trener?

 5. Johanna

  Hej!

  Jag vill veta email adressen till support. Jag vill inte installera Outlook på min dator (det måste man tydligen göra nu för att ens kunna sända er ett mail) och kommer då ej fram till er. Tacksam för svar!
  /J

 6. Øyvind Skuggedal

  Kun èn i våres klubb benytter Olympiatoppens dagbok. Da er det litt bortkastet å betale 500 kr for å følge opp èn utøver… Kan jeg logge meg inn på utøverens side med hans brukernavn og passord? Har har selv tilbudt meg dette, men jeg vil høre hvilken «policy» som gjelder først…

 7. Knut Fredrik Rud

  Hei.

  Betalte regning for trenerlisens 28. august i år, men får fortsatt nye regninger og ser på lisensering at min betaling ikke er registrert. Står pending. Har dere ikke fått registrert min betaling?

  Mvh Knut.

 8. Tore Kvernes

  Hei! Siden virker veldig bra! Hvordan er muligheten for å importere fra andre verktøy enn Garmin! Vi kan ikke forvente at elever i flere klasser skal kjøpe Garmin hvis de har annet!?

 9. Eivind Warlo

  Hei,

  Jeg har betalt trenerlisens med de data jeg kan finne på min konto i dagboka. Foreløpig har jeg ikke tilgang på å se treningen til mine utøvere, som har godkjent meg.

  Fikser dere dette fort? Sendte e-post om det samme til ‘tommy@lyymp.no’ den 7. august. Det er viktig for meg for å komme i gang med den nye jobben!

 10. Erling Strand

  Hei, jeg skal kjøpe en trenerlisens, men denne skal betales av Norges Ishockeyforbund. Hvordan kan jeg få registrert min trenerlisens og registrert betalingsinformasjonen til Norges Ishockeyforbund?

  1. Bjørn Birkeland

   Hei!
   For å registrere deg som trener velger du bare «trenerverktøy». Her kan du aktivere deg som trener. Du blir umiddelbart godkjent som trener, og vil motta en elektronisk faktura med betalingsinformasjon. Denne sender du til den som skal betale for deg. Systemet fanger opp betalingen og registrerer deg som betalt. Dersom fakturaen ikke betales før fristen vil din tilgang stenges igjen.

 11. Benedikte

  Korleis får ein avslutta trenarlisensen? Er det berre å la vere å betale årets faktura, eller skal det avsluttast på annan måte?

 12. Geir Klevstad

  spm1 : Savner et generelt forum. Dvs for spørsmål /kommentarer som ikke passer til artiklene dere har lagt ut, kanskje kun en artikkel spm/svar?

  spm 2: Når jeg skal registrere en kommentar på utøver og ønsker stor S, dvs shift -S lagrer dagboken siden, men S kommer ikke opp. Ser også at ctrl-s gir lagring. Ønsker meg at det hurtigtast shift-s fjernes som lagringssnarvei.

 13. Daniel Schiødt

  Hei.
  Jeg er en dansk trener som bruker deres treningsdagbok.
  Ved kjøp av trenerlicens trenger jeg en BIC/Swift kode og en IBAN kode for at kunne overføre penge til dere.
  Kan dere sende disse kodene?
  På forhånd Tak,
  D.S.

 14. Eivind Tonna

  Hei.
  Jeg er talentutvikler i Orienteringsforbundet og vil gjerne kjøpe en lisens.
  Fint med en beskjed når dette er i orden.
  Mvh Eivind Tonna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *