Polar i Olympiatoppens treningsdagbok

 

Lyymp AS har i samarbeid med Olympiatoppen og Polar nå åpnet for at puls og GPS data kan overføres autometisk fra Polar sine systemer og til Olympiatoppens Treningsdagbok.

Brukere vil sende data fra pulsklokke inn til PolarPersonalTrainer.Com eller Flow.Polar.Com og data vil automatisk bli lagt inn i dagboken. For at dette skal kunne gjøres må bruker selv sette opp en sammenkobling mellom Polar og Olympiatoppens Treningsdagbok.

 

 

 

 

Koble sammen Polar og OLT-Dagbok

Send forespørsel

I Dagbok-panelet på innstillinger-siden er det lagt til en knapp for å sende forespørsel om tilkobling til Polar. NB! Det er helt nødvendig at email-adressen som er benyttet i OLT-Dagbok er det samme som emailadressen som er benyttet i Polar-systemet.

Trykk Koble… knappen og svar bekreftende på alle spørsmål for å sende forespørsel til Polar.

Det er også viktig at riktig makspuls er satt slik at utholdenhetsdata blir overført til riktig intensitetssone. Legg merke til at puls under I-sone 1 ikke blir registrert som trening, så en veldig rolig treningstur vil kunne få en kortere varighet i OLT-Dagbok enn reell lengde på treningsturen. Om det er ønskelig at all lavintensitetstrening skal komme i I-Sone1 så kan du stille nedre grense for denne ved å velge Egendefinerte pulssoner, velg da riktig makspuls først, slik at sonene stemmer. Klikke på egendefinert og sett tall i første tekstboks til ønsket verdi. 103 i eksemplet over.

 

 

Polar Personal Trainer

Når forespørselen er sendt må bruker logge på https://polarpersonaltrainer.com. På Acitivty Feed midt på første side, vil Partner Request fra Olympiatoppens Treningsdagbok ligge. Trykk på Lyymp-linken for å kunne godkjenne sammenkoblingen.

Activity Feed

Det kommer da opp en en side der du får mulighet til å godkjenne. Du må huke av for at «I accept that my data will be sent to Lyymp” Og trykke på Accept Request.

Accept_connect

 

Du vil da måtte svare OK på brukervilkårene til Polar , og tikoblingen er klar.

 

 

 

Slette tilkoblingen

For å slette koblingen om du ikke ønsker at dataene skal overføres til OLT-Dagbok lengre, så trykker du på innstillnger i PolarPersonalTrainer og går til Partners

Remove

 

Velg der  Lyymp og trykk Remove. Dersom du angrer dette i etterkant kan du starte hele sammenkoblingen på nytt igjen, som ved første gangs tilkobling.

 

 

 

 

 

Data som overføres

Data som skal bli overført fra Polar er Puls, Hastighet, Distanse, Stigning, Watt og Frekvens. I tillegg lagres søvnlengde i dagsparametre. Vi vil også i nær framtid legge opp til at aktiv tid også lagres i dagsparametre. Dvs all tid som ikke er hvile.

 

 

Når en økt er overført til dagboken vil ikonet foran treningsøkten ha rød farge, ved å klikke på dette ikonet kommer du til siden der du ser ruten du har fulgt på treningsøkten samt kurver for puls, fart høyde etc.

 

Kommentarer

  1. Martin Haugen

    Hei. Direkte opplasting er bra. Ser også at det finnes noen utdaterte(?) funksjoner opp mot Garmins systemer. Kunne det være en ide å bare klargjøre treningsdagboken for å ta imot *.tcx-filer fra conncet.garmin.com (treningsloggportalen til Garmin)? Enda bedre ville selvfølgelig vært en import rett fra connect.garmin.com. Tror ikke direkte kommunikasjon med Garmin-enheter er veien å gå, men det kan jo hende dere har noen ess i ermet for alt jeg vet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *