For at det skal være mulig å registrere trening i dagboka, hele tiden, også når man er på ferie/samling uten nettilgang har vi laget offline funksjonalitet. Dvs at du har en dagbok-klient på din egen maskin som ikke krever nett-tilgang. Denne synkroniseres så med online versjon når du er på nett igjen slik at alle data blir tilgjengelig i nettversjonen.

Gå til innstillinger hvor du finner offline. Her trykker du opprett og gir den lokale lagringen et navn som gjør at du kan identifisere maskinen din dersom du lagrer på flere maskiner.

Når du har godkjent er du klar til å bruke programmet offline.

Kommentarer

 1. Jon Kristian

  Opplever at mange av øktene på offline-dagboka blir slettet. Har synkronisert mange ganger, men de kommer fram der. Har flere uker med trening som har blitt slettet , men de står heldigvis på online-dagboka.

 2. Hal

  Offlineversjonen vil ikke synkronisere/koble til internett. Det er akkurat som at man ikke er koblet til nettet. Har fungert bra lenge, men nå fungerer det altså ikke. Dette gjelder mac med nyeste programvare.

 3. Håvard Berteig

  Når skal offline dagboken bli kompatibel med garmin? Og i skrivende stund får jeg ikke engang åpnet siden til online versjonen.

  1. Bjørn Birkeland

   Pga måten Garmin henter data på så vil nok ikke offlinedagboken hente data.

   Det er dessverre driftsproblemer hos leverandøren av driftstjenester i helgen. Vi regner med å at alt er på plass i løpet av mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *