media_1289390591109.png

Innstillinger består av 5 enkeltstående paneler, trykk på haken i et panel for å åpne slik at du kan endre informasjon.

Lagre data

media_1289389222416.png

Hvert panel har sin egen lagre og avbryt knapp. Begge disse knappene er aktivert når du har gjort endringer i panelet. Lagre knappen lagrer endringene du har gjort, og avbryt fjerner endringene som er gjort. Avbryt-knappen fjerner kun endringer som ikke er lagret.
Knappene virker kun innenfor panelet der de befinner seg, så de har ingen virkning på endringer gjort i andre panel.

Personlige opplysninger

media_1289389688811.png

I panelet kalt «personlig informasjon», kan du endre opplysningene om deg selv , dersom du hadde registrert noe feil ved registrering, eller om du f.eks har flyttet.

Endre språk

media_1289389484913.png

I nedtrekksmenyen markert på bildet, kan du endre hvilket språk du vil ha dagboken i. Foreløpig er det norsk og engelsk(amerikansk) om er tilgjengelig. Dette vil også påvirke andre ting enn selve språket. Amerikansk vil f.eks ha søndag som første dag i uken.

media_1289392523368.png
media_1289392701840.png

I Dabok-panelet kan du endre hvilken idrett du skal benytte 1) Om du endrer idrett, vil ikke dataene du har registrert bli med inn i den nye idretten. Men dataene vil ligge der dersom du senere går tilbake til den gamle idretten igjen.
Antall økter pr dag 2) er default satt til 2, dersom du oftere har et annet antall økter pr dag enn 2, vil det være hensiktsmessig å endre dette tallet. Om du ofte trener 1 eller ingen økt pr.dag, vil du spare plass i dagbok bildet ved å sette denne til 1.
Kode 3) er en kode som benyttes for å koble deg til klubb/organisasjon. Utøvere og trenere som er tilknyttet Olympiatoppen skal f.eks ha fått en kode de skal registrere i dette feltet.

Epost-Varsling

media_1289392768642.png

Du kan få E-post varslinger fra dagboken ved gitte situasjoner. I Varsler-panelet kan du skru av og på disse.
1) «Få varsling når trener har lagret kommentarer i dagboken din» Når trener har lagret en ukeskommentar i dagboken din, vil det komme en epost med melding om dette.
2) «Få epostvarsel når du er syk» Sender ut en mail, med påminnelse om at du bør oppsøke lege når du har registrert flere sykedager.
3) «Bli påminnet når dagbok ikke er brukt på en uke». Sender ut en påminnelse om at du bør registrere treningen jevnlig.

Kommentarer

 1. Arne

  Er det mulig å filtrere i dagboken slik at jeg kan ta vekk det om bare er i veien for min del. Kan jeg f.eks ha en kolone for bare styrke og ikke forskjellig måter å trene styrke på?

   1. Eirik

    Supert!
    Glemte å si at jeg synes dette er en veldig god dagbok, men jeg har et lite spørsmål til;
    Vil det (og evt. hvor ca lang tid er det til) bli mulig å velge bevegelsesformer ut fra en rullgardinliste? Dersom man trener mye variert hadde det vært veldig flott om man selv kunne bestemme hvilke bevegelsesformer man ønsker å ha med.

  1. tommy Forfatter

   Pr i dag må disse punches inn for hver økt. Det vil komme verktøy for automatisering av dette, men litt uklart når dette vil komme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *