NB!  Vi ser at endel opplever problemer med Garminkommunikasjon for tiden. Vi holder på og feilsøke, og håper å finne en løsning i løpet av kort tid.
21.08.2014

 

Vi har i samarbeid med Garmin utviklet støtte for import av puls- og GPS-data fra Garminenheter. Vi har støtte for alle de nyeste modellene til Garmin.

Funksjonalitet
For å i det hele tatt å kunne sende data til dagboken, må du installere Garmin Communicator Plugin.

For at pulsdata du henter fra klokken skal legge seg på riktige I-soner må du registrere makspulsen din i innstillinger. Vi har satt opp et forslag basert på alder, men du kan manuelt registrere grenseverdiene for hver sone om du ønsker det. Dette gjøres ved å gå til fanen innstillinger og bla deg ned til Import:

Registrering av I-soner

Registrering av I-soner

Import
For å importere trykk du på importfanen med Garmin logoen.

Du kommer til dette skjermbildet:

Importsiden har tre hoveddeler:

 • I venstre kolonne vises øktene som ligger på klokken.
 • Den midterste kolonnen viser pulsøktene du har valgt å importere.
 • Høyre kolonne viser økter i dagboken på samme dag som importøkter fra klokken.

NB! Det er viktig at du har stilt riktig dato i pulsklokken.

Du starter import ved å trykke på knapp ved siden av nedtrekksliste ved valgt pulsklokke. Du vil da få opp en datosortert liste med alle økter som finnes på klokken.  Huk av for de øktene du vil overføre til dagboken. Trykk deretter «Legg til». Øktene du har valgt vil hentes fra klokken og vises i den midterste kolonnen. Dersom du allerede har treningsøkter i dagboken på samme dag som en økt fra klokken vil den/de vises i kolonnen helt til høyre på bildet. Dersom det allerede var registrert plan eller kommentar på disse øktene vises dette her for at du lettere skal kjenne igjen øktene. Du kobler en økt fra klokken til en eksisterende økt i dagboken ved å dra dagbokøkten til ønsket økt i midtre kolonne.

Utholdenhet
Du kan velge om du vil at importen skal lagre data i utholdenhetskolonnene i dagboka. Dette gjøres enten ved å huke av i feltet «bruke utholdenhetsdata», eller ved å markere alle ved å klikke i boksen for dette i overskriften. Dersom du velger å koble pulsøkten til en eksisterende økt i dagboken og samtidig huker av for å bruke utholdenhetsdata, vil importen overskrive data du har registrert i disse kolonnene.

Etter at import er ferdig vil du ha pulsdata tilgjengelig i dagboken.

 • En blå Garmin-trekant ved en økt viser at økten er koblet til pulsdata.
 • En grå Garmintrekant viser at ingen pulsdata er koblet til økten.

Økt med Garminbutton

Et klikk på det blå ikonet vil åpne analyse-siden hvor du vil se pulskurver og kart som viser treningsøkten.

 Analyse av pulsdata

I kolonnen til venstre finner du alle tilgjengelige pulsøkter i den uken du har valgt å se på. Du kan bytte mellom øktene ved å klikke på dem i denne listen. Ved å bruke pil-venstre og pil-høyre kan du bytte uker på samme måte som du er vant med fra dagboken.

På høyre side i det øverste bildet har du kartutsnitt over treningsøkten. Ruten er market med en strek. Fargene på streken viser endringer i puls, grønn er laveste puls, og rød er høyeste puls. På venstre side av kartet er det et verktøy for å zoome ut og inn. Du kan også bytte mellom satelittbilde og vanlig kart.

I bildet under vises kurver for Puls, meter over havet (Altitude), fart, distanse og temperatur. I boksene til venstre kan du velge hvilke av parametrene du vil se på. Hvilken av Y-aksene du skal se på varierer litt i forhold til hvor nær de forskjellige verdiene ligger hverandre. Om du f.eks har hatt puls rundt 150 og har holdt deg mellom under 200 meter over havet så vil disse relatere seg til samme Y-akse.

 

Kommentarer

 1. Espen Welding

  Hei. Jeg har flere Garmin-dingser som alle er knyttet opp mot Garmin Connect, har dere en integrasjonsmulighet mot Garmin Connect (akkurat som Strava…?). Eller må jeg laste inn fra hver enkelt dings?

 2. Simon Gundersen

  Hei! Får ikke importert treningsdata fra garminklokka. Vært slik siden juli 2014. Dere skrev 21.08.2014 at dere «håper å finne en løsning i løpet av kort tid». Er det noe fremgang i saken?

 3. Erling Hjermstad

  Hei!
  Hver gang jeg prøver å importere øktene mine fra Garmin f620 klokken min får jeg denne feilmeldingen: «An unknown error was encountered. Please contact your administrator for more information.
  Error Details
  [Arg_NullReferenceException]
  Argumenter:
  Feilsøking av ressursstrenger er utilgjengelig. Nøkkelen og argumentene gir ofte for lite informasjon til å diagnostisere problemet. Se http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=106663&Version=5.1.30514.00&File=mscorlib.dll&Key=Arg_NullReferenceException

  ved Content.Parts.Import.ImportAssigning.Operations_GetTrainingsCallback(Object sender, GetTrainingsEventArgs e)
  ved Content.Logic.Operations.OnlineOperations.OnGetTrainingsCallback(GetTrainingsEventArgs args)
  ved Content.Logic.Operations.OnlineOperations.Operations_GetTrainingsCompleted(Object sender, GetTrainingsCompletedEventArgs e)
  ved Content.Services.PrimeService.PrimeServiceClient.OnGetTrainingsCompleted(Object state)»
  Hva skyldes dette og hva kan jeg gjøre for å fikse det?

 4. Jon Anders Grøndahl

  Hei!

  Det er mange NTG elever (tror det er alle) som ikke får importert filer fra Garmin. Er dere kommet lengre med dette? 🙂

 5. Torbjørn Berger

  Når jeg skal hente data fra en Garmin Edge 800 blir systemet hengende med melding om at den henter data fra enheten.
  Mvh
  Torbjørn

 6. Johan

  Hei! Jeg har brukt OLT-dagboken i litt over et år med Garmin forerunner 610 og det har fungert veldig bra frem til nå i det siste. Nå får jeg ikke lagt inn noen av øktene mine i dagboken, hvor det popper opp en boks med error!

 7. Lars

  Hei!

  Jeg sliter med direkte overgang fra min garminklokke (610) til olt-dagboka, får overført til garmin sine nettsider, men ikke til olt-dagboka?

 8. Espen Fiskum

  Når kan man forvente å kunne importere data fra garmin direkte inn i dagboka igjen? Har ikke klart dette siden 14. juli!

  Dette er feilmeldingen jeg får:
  [Arg_NullReferenceException]
  Argumenter:
  Feilsøking av ressursstrenger er utilgjengelig. Nøkkelen og argumentene gir ofte for lite informasjon til å diagnostisere problemet. Se http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=106663&Version=5.1.30514.00&File=mscorlib.dll&Key=Arg_NullReferenceException

  ved Content.Parts.Import.ImportAssigning.Operations_GetTrainingsCallback(Object sender, GetTrainingsEventArgs e)
  ved Content.Logic.Operations.OnlineOperations.OnGetTrainingsCallback(GetTrainingsEventArgs args)
  ved Content.Logic.Operations.OnlineOperations.Operations_GetTrainingsCompleted(Object sender, GetTrainingsCompletedEventArgs e)
  ved Content.Services.PrimeService.PrimeServiceClient.OnGetTrainingsCompleted(Object state)

 9. Bjarte Lie

  jeg har en forurunner 910 xt som jeg har oppdatert. men nå har garmin connect også blitt oppdatert og det har ført til at jeg ikke får lastet ned øktene mine fra garmin connect til treningdaboken. jeg kan se øktene mine på garmin connect og jeg har prøvd å både bruke garmin ant agent og Garmin ekspress til å få overført øktene, men ingen ting hjelper. hva gjør jeg med dette?

 10. Daniel

  Hei!
  Har brukt Garmin import uten problemer lenge, men etter oppdatering av ant agent og plug-in får jeg ikke lenger importert økter fra min Garmin Forerunner 910XT. Ingen problemer med å importere økter til «connect.garmin» og plug-in finner klokka på linken dere oppgir på «import-fanen». Noen forslag for å få dette til å fungere igjen?

  Mvh
  Daniel

 11. Stein R

  Hei. Jeg får følgende feilmelding når jeg laster inn nyere aktiviteter fra garmin 910 xt:

  [Arg_NullReferenceException]
  Arguments:
  Debugging resource strings are unavailable. Often the key and arguments provide sufficient information to diagnose the problem. See http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=106663&Version=5.1.30514.00&File=mscorlib.dll&Key=Arg_NullReferenceException

  at Content.Parts.Import.ImportAssigning.Operations_GetTrainingsCallback(Object sender, GetTrainingsEventArgs e)
  at Content.Logic.Operations.OnlineOperations.OnGetTrainingsCallback(GetTrainingsEventArgs args)
  at Content.Logic.Operations.OnlineOperations.Operations_GetTrainingsCompleted(Object sender, GetTrainingsCompletedEventArgs e)
  at Content.Services.PrimeService.PrimeServiceClient.OnGetTrainingsCompleted(Object state)

  Aktiviteten har blitt lastet riktig inn i Garmin connect, og eldre aktiviteter (før Juli) blir importert riktig. Har Mac med garmin communicator plugin 4.2.0.0

 12. Tor Jøran Ravndal

  Har en Garmin Forerunner 910XT, som jeg har benyttet mot OLT-dagbok i lengre tid.
  Overføring av data fra klokken til ANT agent går fint, men ved import til treningsdagbok finner programmet ikke lengre klokken? Hva kan årsaken være?

 13. Oda Furuholmen

  Hei
  Jeg har Garmin forunner 610, når jeg skal prøve å laste opp filer til dagboken er det kun de eldste filene som kommer opp (ca 50 filer). Får åpnet de Garmin Connect.

 14. Bård Edvardsen

  Hei,

  har en Garmin Edge 810 som jeg forsøker å laste opp data fra. Den kommer ikke automatisk opp når jeg trykker på «garmin-knappen» og når jeg velger filen manuelt står den bare og laster opp uten noen fremgang. Hjelp tas mot med stor glede 🙂

 15. Gunnar

  Hej, det står att ni har stöd för alla de nyaste Garmin klockorna, vilka är det finns det någon lista? Min son har en Garmin Forerunner 210 och den kommer inte upp när vi kopplar den till macén. Vi har uppdaterat allt av silver light, software i Garmin klockan, samt installerat Garmin communicator plugin. Stängt ner macén helt, och startat den igen flera gånger men ingen pulsklocka finns tillgänglig i eran web portal. Är det så att den pulsklockan inte supporteras?

  /Gunnar

 16. Åsmund Arnås Jødahl

  Hei!

  Jeg prøver å importere data fra min forerunner 210, dette går problemfritt på garmin sine nettsider, men da jeg skal laste de opp til dagboken får jeg opp error. Har derfor endt opp med å skrive øktene manuelt. Er de noe jeg gjør feil?

  Håper dere tar dere tid til å hjelpe meg.

  MVH Åsmund Jødahl

 17. Tor Jøran Ravndal

  Har en Garmin Forerunner 910XT. Har i lengre tid benyttet olympiatoppens treningsdagbok med import, dette har fungert bra. Ved innlasting i dag går overføring til ANT Agenten helt fint, men olt-dagbok finner ikke klokken da jeg skal importere treningsøkta. Har lastet inn plug-in og sjekket at klokka er koblet til pc. Kan du hjelpe å løse dette problemet?

 18. Christina Øynes

  Hei!

  Treningsdagboken sier den ikke finner min Garmin forerunner 210 når jeg forsøker å importere data fra den. Jeg har installert alt nødvendig plugin, og har ingen problemer med å laste opp data til Garmin sine sider. Hva må jeg gjøre for å få paret den med olt-dagbok?

 19. Garmin forerunner 610

  Data fra min forerunner 610, lastes enkelt ned til Garmin Connect. Problemet er at det ikke funker å overføre til OLT. Har installert både ANT agent og Communicator plug-in, men enheten kobles ikke til OLT ved importfanen. Hva er problemet?

 20. Tone Kristin Larsen

  Hei,
  Forsøker å hente data fra en Garmin Edge 810. Har Garmin plugin installert, og den bekrefter at den ser enheten. Men importfunksjonen i treningsdagboka ser ikke enheten. Har forsøkt å laste ned filene ved å bruke «Lokal fil», importfunksjonen sier at den laster ned, men den blir aldri ferdig. Har akkurat oppgradert PCen til Win 8.1, nyinstallert Silverlight, og lastet ned drivere for Garmin for Win 8.
  Er det noen lure triks som kan hjelpe?
  🙂 Tone

 21. Erik Vehsu

  Hei!

  Eg har ei Garmin Forerunner 910xt, men får ikkje opp klokka når eg trykker på «import» knappen inne i Treningsdagboka, eg har lasta ned Garmin Comunicator Plugin og ANT@ Agent. Men eg får det ikkje til…

  Hjelp, Hjelp!!

 22. Mack

  Hi,

  I have a Garmin Fenix 2, when I try to upload my data from the watch I receive the following error:

  «TypeError: Cannot read property ‘capitalise’ of undefined»

  and the upload never finishes.

 23. Nils

  hvordan registrerer man nye enheter som deretter skal vises i nedtrekksmenyen der man skal overføre treningsøkter? Nå ligger bare 2 gamle klokker som jeg ikke har lenger der, og jeg må da overføre treningsøkta til datamaskinen fra klokka og så hente den derfra til ott.

 24. Snorre Berg

  Finnes det noen mulighet for å legge inn data fra andre klokke merker?
  Jeg benytter Suunto klokke, liker treningsdagboka her så jeg kunne tenke meg å få lagt over treningsdata fra klokka mi.

  ?? Ikke sjangs i avet?? 😉

 25. Terje

  Skal laste opp data fra min forerunner 910xr. Men står bare henter data fra enheten.. Så skjer det ingen ting mer.. Den står bare å laster uten at noe kommer inn.
  Har lastet ned alt nødvendig. Hva kan jeg gjøre?

 26. Bjonnen

  Hei, jeg finner ikke muligheten for å tilpasse mine egne pulssoner. Under innstillinger finnes ikke fanen import. Hva skjer a?

 27. Alasdair Tutt

  Hei,

  Jeg bruker den nye Garmin Forerunner 620 men det OLT kan ikke finne den naar jeg proeve aa importer filer?

  Takk.

 28. Johan Martin

  Hei
  Jeg løp ett 5km-løp igår. Stusser over at dagboken kun registerer 0:18min arbeid, når min Garmin Forerunner 910XT gir en total løpstid på 20:44min (hvor jeg treffer 55% av max etter 4sek, og ligger i I-sone 5 fra 1:50 og til mål.) Dette må da være feil..

 29. Erik Marki Bjorli

  Hei.
  Etter at det har blitt en oppdatering på Garmin sine program nå i overgangen februar/ mars får jeg ikke lastet opp dataene fra klokka til treningsdagboka. Jeg har pluginnen som trengs får jeg beskjed om. Jeg får lastet opp alle dataene fra klokka til garmin Connect. Så hva kan jeg gjøre?
  Klokka jeg bruker er Garmin 610

 30. Julia Mehre Ystgaard

  Hei
  Jeg har en garmin 110 klokke, som jeg har overført trening fra ganske lenge, men nå fungerer det ikke. Jeg får koblet klokken til pc’en og til garmin Connect, men når jeg går inn i dagboken finner den ingen enheter. Jeg har prøvd å oppdatere alt som kan oppdateres, men det funker likevel ikke. Hva skal jeg gjøre?

 31. Hildegunn

  Hei!
  Eg har lasta ned den communicatorgreia, og ANT, som måtte til i følge garmin.
  Men kvar gong eg trykker på import i dagboka henger alt seg opp, og eg kjem ikkje vidare. Har forerunner 910xt. Veit ikkje om det er dataen eller garmin eller dagboka…

 32. Stein Anders Rusten

  Hei, har brukt Olt. dagbok i lengre tid. Men sliter nå med at jeg ikke får opplastingen fra min garmin enhet til å funke.
  Jeg har en garmin edge 800. Når jeg trykker på ‘import’, så sier
  den bare at den ikke finner pulsklokke. Alt som skal være installert er installert,
  jeg vet at enheten funker siden jeg kan laste opp til Garmins egne sider.
  Jeg bruker Chrome, men har også prøvd i firefox med samme problem. Jeg har slettet alt av plugg inn og installert alt på nytt og får fortsatt beskjed om at den ikke finner pulsklokke. Tidssone og dato er rett på enheten. Håper denne support siden er i funksjon enda. Ser at det er lenge siden det har vært oppdateringer her inne.
  Noen som har noe tips til hva som kan være galt? Hadde vært veldig greit å
  få det til å funke slik at jeg ikke må manuelt legge inn alt
  Håper på et raskt svar.

 33. Kristoffer Madsen

  Hei. jeg lurer på om det snart vil være mulig at dagboken henter inn max og gjennomsnitt- puls og watt fra garmin enhetene. Nå får man bare inn tid i sonene når man fører inn økter fra garmin enheten, men max og gjennomsitt- puls og watt må man føre inn manuelt.

 34. erling owren

  når man har en garmin edge 800(sykkelcomputer) får man da ikke lagdt inn treningsdata på olt treningsdagbok (langrenn)??? det står bare «henter data fra enheten»

 35. Håvard

  Heisann! Flott med integrering av Garmin i treningsdagboken – men er det mulig å få til en tilsvarende løsning for SRM komputere? evt. en manuell måte å laste inn treningsfiler på?

 36. phillihp

  hei har en garmin edge 200 å lurer på om det går ann å importere med den
  jeg får det ikke til
  har du noen tips?

 37. kalsaas

  Hei

  Har akkurat laget meg en profil her, men ser at det fremdels ikke er mulig å importere treningsdata fra min Polar RS800CX klokke. Hadde satt stor pris på om dette snart ble implementert, da jeg bruker den for all min trening. 🙂

 38. John-Esben Jenssen

  Hei!
  Jeg ser at det tidligere er spurt etter støtte for Polar sine klokker.
  Hvordan ligger det an med støtte for import fra Polar sin pulsklokker?
  Dagboken virker ellers som et fullverdig alternativ til det meste. 🙂

 39. Ida

  Hei!
  Jeg har Garmin Forerunner 910XT, og har endelig klart å importerer øktene mine til dagboken 😀
  MEN når jeg ser i dagboken på øktene får jeg at de varer kortere enn det står på klokka… Feks. 1:11 i dagboka som total treningstid, mot 1:23 på klokka. Er dette fordi jeg trener under i1? Evt går det an å endre sonene slik at i hvert fall total tiden blir riktig?

  1. tommy Forfatter

   Hei,
   Årsaken er nok trolig at noe av treninga di er under I1.
   Om du går til innstillinger->Import så kan du sette dine egne pulssoner. Om du vet makspulsen sin, lønner det seg å registrere denne først, og så endre til egendefinert. Da bruker den sonene basert på din makspuls som utgangspunkt. Du kan da f.eks sette nedre grense for I1 til 50 slik at all lav puls under treningsøkta også legger seg i I1.

 40. Herman

  Hei. Har nylig skaffet meg forerunner 610, og hadde tenkt til å importere første økt til dagboken i dag. Innledningsvis står det at for å i det hele tatt å kunne sende data til dagboken, må du installere Garmin Communicator Plugin. Når jeg trykker på linken kommer jeg ikke inn på nettsiden, det samme skjer hvis jeg går via Google. Er det noe galt med datamaskinen min, eller er det noe galt med nettsiden? NB: Prøvde på flere andre datamaskiner, og det samme skjedde der. Tusen takk på forhånd!

 41. Tage Bjørkli

  Hei!

  jeg har hatt en garminklokke som jeg brukte i en månede før den begynnte å leke, mens jeg hadde denne så gikk overføring helt problemfritt. nå har jeg fått en ny klokke, og jeg sliter med å få overført treningsdata til olt-dagbok, men ikke til garmin siden. hva kan løse problemet?

  Tage Bjørkli

 42. Stine Hasund Eid

  Hei,
  Jeg har nettopp beguynt å bruke dagboken deres på nett og har en Garmin Forerunner 910XT som jeg gjerne vil importere inn i dagboken. Dette gikk greit de første to gangene, men nå får jeg en beskjed om error og som videre vil ha meg til å laste ned Silverlight. Da jeg forsøker å laste ned Silverlight får jeg beskjed om at jeg allerede har nyeste versjon av Silverlight…. Kunne dere hjulpet meg?

 43. Morten

  Hei!

  Skal jeg ikke kunne importere med km og total treningstid når jeg importerer fra en Garmin 610? Får kun med pulsgrafen, løypen jeg har sprunget (alt som er i diagrammet)

  Er det noe jeg gjør galt eller funker ikke importen slik?

 44. Ole Henrik Evensen

  Programmet finner ikke pulsklokkene mine. Har en 910XT og en Edge 705. det har fungert inntil for ca 14 dager siden. Jeg får lastet opp til både Garmin Connect og Strava, men treningsdagboken finner ingen pulsklokke!

 45. Erlend Berg

  Hva skal jeg gjøre når jeg ikke får til å overføre data fra Forerunner 310XT til dagboka?
  Det gikk med den forrige 310XT klokka jeg hadde, men ikke med den nye….

 46. Per I

  Hei

  Jeg har plutsetlig fått problemer med overføring av data fra min Garmin Edge 800 til olympiatoppens treningsdagbok. Jeg lastet inn data for noen dager siden, men når jeg nå skal laste inn så får jeg tilbakemelding på at ingen enhet funnet. Jeg har oppgradert til siste programvare, og alt har fungert bra frem til nå. Noen som har løsningen?

 47. Lars Andrè

  Hei, når eg trykker på «import» knappen på OLT dagboka, kjem det opp «Ingen pulsklokke funnet. Sjekk att du har innstalert nødvendige plugin og at pulsklokken er koblet til maskinen.» Alt dette har eg gjort, har installert både Garmin Communicator og ANT Agent på nytt, fortsatt virker det ikkje. Nokon tips?

 48. Line

  Hei!
  Jeg har en Garmin Forerunner 610, og skal laste inn dataene til treningsdagboka. De to første dagene gikk det helt fint, men i går og i dag kommer det bare opp at den ikke finner noen pulsklokke, og at jeg må installere plugin og ant agent. Jeg har avinstallert og installert begge deler på nytt, men ingenting funker. Hva gjør jeg?

 49. Øivind

  Hallo. Har etter oppdateringen på mac´n min ikke fått til å importere fra G 705.
  Får beskjed om å laste ned garmin communicator plugin, har gjort dette flere gr men får bare samme beskjed igjen.

 50. Eirik

  Hei.
  Eg har eit problem med å få klokken data inn på import den fungerte fint heil til tirsdags kveld den 25. sep men etter det står det bare finner ikkje klokken instaler programmene men eg har gjordt det men samme probleme er der fremdeles.
  Tips?

 51. Erlend Berg

  Jeg får ikke til å koble til min Garmin Forerunner 310XT. Det står bare «Ingen pulsklokke funnet» jeg har installert alt jeg trenger, men fungerer ikke.
  Det fungerte på min gamle 310XT, men når jeg fikk ny gikk det ikke. Er veldig avhengig av Klokka og Dagboka i treningen min. Hjelp Takk!!… :))

 52. Bjørn Olav

  Når jeg laster opp en uke’s aktivitet fra Garmin Forerunner 110 får jeg feilmelding på flere aktiviteter enn jeg greier å få lastet opp.

  For de aktivitetene som blir lastet opp, stemmer ikke medgått tid. Det beregnes ikke riktig tid for de ulike intensitetssonene, d.v.s. at summen av tiden i intensitetssonene stemmer ikke med medgått tid. Det blir for tungvint å prøve å justere dette selv, for hver eneste aktivitet – ikke vet jeg hvordan jeg skal gjøre det heller. Ikke noe poeng for meg å fortsette med dagboken her, dersom applikasjonen ikke er bedre enn dette.

 53. garmin

  Hei!
  Jeg har en garmin 310XT og får ikke koblet denne opp mot dagboken.
  Jeg har lastet ned programvarer flere ganger for å få det til å funke, men uansett hva så kommer den ikke opp på dagboken. Det er utrolig frustrerende at det ikke fungerer når man først MÅ investere mange tusen kroner i Garmin for å få registreringer..

 54. Vegard Ødegården

  Hei

  Jeg har akkurat fått meg OLT-dagbok. Jeg bruker Garmin 310XT, og skulle gjerne fått importert øktene mine inn på dagboken. Når jeg trykker på «se økter på klokken» kommer det først en rekke errorer også kommer øktene mine på denne rullgardinen i venstre marg. Da jeg har valgt ut de øktene jeg vil overføre kommer det en ny rekke errorer før «overflyttingen» skjer. Det er bare ved noen få tilfeller at det faktisk kommer opp noe i den midterste kolonnen, og lengre kommer ikke øktene. for å få trykket importer må jeg trykke på utholdenhetsknappen, selv om dette ikke passer med økta og dens kategori. etter å ha trykket importer kommer det igjen en rekke errorer, og jeg er tilbake på 0…

  Det hadde vert fint med litt hjelp ettersom mye av kommunikasjonen med trener foregår over OLT-dagbok.
  På forhånd takk!

  Mvh Vegard

 55. Cecilie

  Skal laste opp data fra min garmin edge 800. Men står bare henter data fra enheten.. Så skjer det ingen ting mer.. Den står bare å laster uten at noe kommer inn.

  Tips?

   1. Alexander Gullesen

    Skal laste opp data fra min garmin edge 800. Men står bare henter data fra enheten.. Så skjer det ingen ting mer.. Den står bare å laster uten at noe kommer inn.

    Tips?

    Jeg har samme problem som Cecilie har, mulighet for litt assistanse?

 56. Leif Erichsen

  Hei
  Har problemer med innlasting fra Garmin 500. Alle data kommer opp i import vinduet, jeg velger alle og så legg til. Import «Laster ned valgte økter» kommer opp og etter en tid er alle øktene tilgjengelig i høyre kolonne. Her velger jeg «Bruke utholdenhetsdata» og trykker så på «Import» knappen. Deretter skjer det ingen ting, og dataene blir ikke tilgjengelig i dagboken. Noen tips til hva jeg kan gjøre for å få impotert dataene?

 57. Hans

  Hei.

  Eg har ein Oregon 550. Når eg skal importere data, så skjer det ingenting. Det står «importerer data fra enheten», men det kommer aldri noko data!?

  Er det ein annan måte å importere på? Eller må eg berre vere tolmodig å vente lenge lenge? Er det nokon som veit?

 58. Trond Fugelli

  Hei, har akkurat laget meg bruker her. Men sliter
  litt med å få opplastingen fra min garmin enhet til å funke.
  Jeg har en garmin edge 500. Når jeg trykker på ‘import’, så sier
  den bare at den ikke finner pulsklokke. Alt som skal være installert er installert,
  jeg vet at enheten funker siden jeg kan laste opp til Garmins egne sider.
  Jeg bruker Chrome, men har også prøvd i firefox med samme problem.
  Noen som har noe tips til hva som kan være galt? Hadde vært veldig greit å
  få det til å funke slik at jeg ikke må manuelt legge inn alt =)

  1. tommy Forfatter

   Hei,
   Vi har testet med Edge 500 og fått den til å fungere. Kan du først dobbeltsjekke at du har riktig plugin installert for nettlleseren din versjon skal høsten 2011 være 3.0.1.0.
   Det kan tenkes at det vil hjelpe å installere den på nytt også, du finner link til det på samme sted som test-siden ligger. Om du får beskjed når du åpner dagboken at den vil installere Garmin Communicator plugin svar bekreftende på den meldingen også. Om du fortsatt har problemer, kontakt oss på Support@lyymp.no

 59. Leonardo Bjerck

  Har ikke pulsklokke men skal kjøpe. Funker Garmin bra med Mac slik at man får lastet ned til treningsdagboken. Eller er det noen koplikajsoner her også med Mac som det ellers er i treningsdagboken?

  1. Bjørn Birkeland

   Jeg bruker det selv hver dag med Lion/chrome, og det fungerer bra. Dersom din Garmin ellers virker mot Mac og støtter den nyeste tilknytningen så virker den fint. Det finnes noen eldre modeller som hverken støttes av windows eller mac.

 60. LArs Andrè Møen

  Veldig tungvint å måtte lasta inn alle dataene som ligg på garmin Trainig Center på nytt kvar gong du vil legga in ei enkelt økt, er det ein måte som går an å berre henta ei enkelt økt, slik at det går raskare å legga det inn.

  Elles veldig bra!

 61. Håkon Jarvis Westergård

  Hei! Får ikke til å bruke garmin-import funksjonen. Får opp en feilmelding. Jeg har en Garmin 405.

  Feilmelding: UnsupportedDataTypeException: Your device does not support reading of te type: FitnessUserProfile

  Er det noe jeg kan gjøre?

  1. bjoebirk

   Hei!
   Vi vil etterhvert trolig også komme med muligheter for å laste opp fra Polar, men i følge de opplysninger vi har fått fra dem så er det en endring på gang i forhold til dataformat og måten de laster opp ting på Pr i dag er Polar kun håndterbare fra PC og via en tyngre prosess for brukerne enn det Garmin kan tilby.

    1. tommy Forfatter

     Det jobbes fortsatt med å få til Polar import.
     Regner med å ha noe klar i løpet av et par uker.
     Dette blir desverre ikke så enkelt som med Garmin at man kan hente data rett fra klokka. Mne vil involvere import av filer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *