Dagboken er oppdatert slik at denne artikkelen ikke lenger er gyldig.

Dersom dere har installert de siste oppdateringene fra Microsoft, inneholder de en bug som gjør at noen OTF fonter ikke vises. Vi bruker dette i dagboken, og det meste av tekst forsvinner. Den eneste måten å komme rundt dette på er å avinstallere oppdatering KB2753842.

Dette gjøres på følgende måte:
Åpne ControlPanel StartFlag->Controlpanel.

 

Når vinduet for Windows Update er åpnet, på venstre side nederst vil det stå «see also» Installed updates trykk her, og en liste med alle windows oppdateringer vil vises.

Under kategorien Microsoft Windows vil oppdateringen KB2753842 ligge, høyreklikk på denne og velg uninstall. Maskinen må så restartes og tekstene vil igjen vises i dagboken.

 

Kommentarer

 1. Sverre Steen

  Å avinstallere denne sikkerhetsoppdateringen er ikke en god løsning på problemet. Dessuten er det mange organisasjoner der dette ikke vil være tillatt. Olt må prøve å finne en annen løsning på problemet – hva med å bytte font?

  1. Bjørn Birkeland

   Hei!
   Da sikkerhetsoppdateringen kom så gikk vi selvsagt umiddelbart i gang med å jobbe oss rundt det. Det tok oss ca en uke, og dagboken er oppdatert slik at dette problemet ikke lenger er gyldig for oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *